Contact

Klaar voor de volgende stap?

Zet dan vandaag nog de eerste stap naar het opschalen van je bedrijf en plan een gratis kennismaking in of neem contact met mij op.

Heb je een vraag?

derya dirker met telefoon en laptop
Als je je vraag hieronder invult, dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.

Zo kun je mij ook bereiken

E-mail

Instagram

LinkedIn

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een samenwerking met jou eruit?

Een samenwerking met mij is geen quick fix, waarbij we binnen een dag klaar zijn. We verstevigen namelijk het fundament van je bedrijf voor blijvend resultaat op de lange termijn.

Ik werk met een proefperiode van 1 à 2 maanden. Zijn we na deze periode helemaal tevreden over onze samenwerking? Dan volgt er een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een maand opzegtermijn. Ik houd van flexibiliteit, maar ga uiteraard voor een duurzaam resultaat.

We starten de samenwerking met een uitgebreide brainstorm van een dagdeel, zo leer ik meer over jouw doelen en ambities en kan ik je vanaf de start meteen een passend strategisch advies geven.

Waar vindt de brainstormsessie plaats?

De brainstormsessie doe ik het liefst fysiek bij jou op locatie, zo kunnen we direct live kennismaken. Echter als de reisafstand te ver is, dan doen we de sessie online.

Wat kost het om met jou samen te werken?

Ik werk niet met ingewikkelde pakketten, maar met een uurtarief, het werk dat ik doe is namelijk echt maatwerk. Hoe we de samenwerking inrichten is helemaal afhankelijk van jouw behoeften, daarover gaan we samen in gesprek.

Is er een minimale duur van de samenwerking?

Er is geen minimale duur van de samenwerking. Wel kost het tijd om een stevige fundering te leggen, houd daarvoor 3 tot 6 maanden in gedachten.

Ik heb een potje van mijn bedrijf gemaakt, kan ik jou inhuren?

Ja, juist! Ik ben er om je te helpen om van jouw bedrijf weer een geoliede machine te maken. Vaak schamen ondernemers zich voor het feit dat ze het ‘zo ver hebben laten komen’. Dat is echt niet nodig. Doordat je zo verweven bent met je bedrijf en de dagelijkse taken, lukt het gewoon niet om uit te zoomen. En dat is normaal. Dus, gooi je shame overboord en laten we lekker samen aan de slag gaan!