Werk met mij

Online Business
Manager

Ontspannen je bedrijf opschalen, terwijl je plezier hebt en volledig tot je recht komt: het kan écht!

Laat mij je helpen.

portretfoto derya dirker

Weet je nog, de dag dat je jouw bedrijf startte?

Vol passie ben je gaan ondernemen. Je droomde ervan je visie uit te voeren, van vrijheid te genieten en het maximale uit jezelf te halen.

Maar fastforward naar vandaag lijkt ondernemen synoniem te staan voor het altijd druk hebben.

Je bent brandjes aan het blussen, taken aan het uitvoeren waar je niet blij van wordt en misschien zijn er zelfs avonden waarbij je nog tot laat achter je laptop bezig bent met to-do’s aftikken. 

Simpelweg omdat je alles alleen doet en op te veel stoelen tegelijk moet zitten.

Je bent de eigenaar, de visionair, het creatieve brein, de strateeg, de tekstschrijver, de contentmaker, de marketeer, de grafisch designer, hoofd financiën, de administratief medewerker en nog veel meer. Logisch dat het overweldigend en energievretend is.

Zolang je alles zelf blijft doen verandert er niets

Je blijft je continu gehaast voelen en stopt al je tijd in je business

Je hebt weinig ruimte voor creativiteit en plezier binnen je bedrijf

Je hebt geen tijd om ideeën uit te werken en je bedrijf stagneert in groei

Maar je hoeft het niet alleen te doen. 

Als Online Business Manager help ik je uit die vicieuze cirkel te komen, je bedrijf op te schalen en te werken vanuit jouw zone of genius.

Je hebt al een succesvol bedrijf met blije klanten. Nu nog een efficiënt ingericht bedrijf, dat kan groeien en waarin je volledig tot je recht komt. Samen richten we jouw bedrijf zo in, dat het past in je leven, in plaats van dat je leven past bij je bedrijf.

Jouw zone of genius bevat die taken die je moeiteloos uitvoert, waar jij een kei in bent.

portretfoto derya dirker

Stel je voor dat Madonna zonder hulp popster wilde worden …

Dan hadden we nooit ‘Like a Virgin’ te horen gekregen.

Om dit voor elkaar te krijgen had ze namelijk een team nodig dat in haar geloofde en dat de taken, waar zij niet zo genius in was, uit handen nam. Zoals het schrijven van ‘Like a Virgin’.

Ook als ondernemer ontkom je er niet aan om een deel van je business uit te besteden.

Tenminste, als je wil groeien natuurlijk.

Zo creëren we het bedrijf waar je van droomde

Samen gaan we terug naar de tekentafel. Wat wil je het allerliefst bereiken en wie of wat hebben we nodig om daar te komen? Ik heb een groot netwerk en verbind graag de juiste mensen aan jou als ondernemer.

Ik help je om de koers te bepalen, jouw bedrijf efficiënt in te richten, de bedrijfsprocessen te optimaliseren en ik ben je sparringpartner.

Hoe dat er concreet uitziet, is helemaal afhankelijk van wat jij nodig hebt

Een projectmanagementtool om gestelde doelen te behalen
Aspecten van je bedrijf in kaart brengen en kijken waar het beter kan

Bedrijfsprocessen stroomlijnen en automatiseren

Nieuwe systemen en tools implementeren
De juiste mensen vinden voor je team en ze aansturen
Adviseren over communicatie en online marketing

Jou uit de dagelijkse operatie halen en in je zone of genius zetten

Dit is wat er dan gebeurt

✅ Ondernemen is weer fun! Je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. De energielekkende taken laat je vol vertrouwen over aan iemand anders, voor wie die taak de zone of genius is.

✅ Dankzij structuur en gestroomlijnde processen heb je weer overzicht en ruimte in je volle ondernemershoofd. Daardoor ben je weer in control en ervaar je rust.

✅ Je houdt meer denkruimte over en hebt weer zin om ideeën uit te werken en je aanbod door te ontwikkelen. Jouw business is er klaar voor om op te schalen!

✅ Je hebt meer vrije tijd om door te brengen met familie, vrienden of gewoon lekker met jezelf (zeg maar hallo tegen dat ene boek dat al maanden stof staat te vangen in je kast).

✅ Jouw bedrijf groeit en groeit. Er is een duidelijke strategie, met concrete actiepunten. Eindelijk heb je dat bedrijf waar je van droomde!

Bij al mijn klanten zie ik deze resultaten en ik weet dat het ook voor jou haalbaar is. Je moet alleen de eerste stap durven zetten, samen doen we de rest!

Derya is super enthousiast en werkt zorgvuldig. Ze heeft voor ons alle taken geautomatiseerd, heel blij mee. Ze inventariseert en stelt de juiste vragen voordat ze aan de slag gaat.

 

-Judith Warmerdam

Ik help ondernemers die hun stip op de horizon zien, maar niet weten hoe ze daar komen

Mijn werkwijze

Let’s talk

We beginnen met een gesprek via Zoom, om kennis te maken en helder te krijgen waar je tegenaan loopt. Vervolgens doe ik een voorstel en bij akkoord plannen we een brainstormsessie in.

Tarief

Ik werk niet met ingewikkelde pakketten, maar met een uurtarief, omdat het werk dat ik doe echt maatwerk is. Hoe we de samenwerking inrichten is helemaal afhankelijk van jouw behoeften, daarover gaan we samen in gesprek.

Brainstorm

Tijdens de brainstorm nemen we jouw bedrijf onder de loep en maken we een actieplan. Deze brainstormsessie doe ik het liefst fysiek bij jou op locatie, maar als de reisafstand te ver is doen we de sessie online.

Samenwerking

Ik werk met een proefperiode van 1 à 2 maanden (afhankelijk van wat we afspreken). Zijn we na deze periode helemaal tevreden over onze samenwerking? Dan volgt er een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een maand opzegtermijn.

Langetermijnvisie

Een samenwerking met mij is geen quick fix, waarbij we binnen een dag klaar zijn. We verstevigen het fundament van je bedrijf voor blijvend resultaat op de lange termijn. Oké, misschien toch een quick win: ik weet zeker dat je al vanaf de eerste dag opluchting voelt.

Jouw partner

Tijdens de gehele samenwerking sta ik naast je. Samen brengen we jouw business op orde en stomen we het klaar om op te schalen. En niet te vergeten: brengen we de fun terug in je onderneming!

Deze resultaten hebben andere ondernemers al ervaren

{

Structuur, het sleutelwoord voor mij in drukke tijden vol uitdagingen. Daarbij had ik iemand nodig die snel doorheeft waar een kwaliteitsslag gemaakt moet worden. Derya ademt structuur en begint direct bij de basis om een goede fundering te leggen voor de organisatie. Ze pakt zaken snel op en heeft weinig uitleg nodig om tot de kern van de business te komen. Ze ontzorgt en gaat, indien nodig, door muren heen om zaken voor elkaar te krijgen waar je als ondernemer geen tijd voor hebt. Hierdoor komt ruimte vrij en krijg je sneller grip op processen die geen vertraging meer oplopen. Derya overziet alles, zelfs de kleinste details.

 

Eric Bunte
C2E Group B.V.
{

Het eerste wat Derya aanpakte, was structuur aanbrengen in de brij aan bestanden en mappen. Vervolgens neemt ze je stap-voor-stap mee in de nieuwe manier van (samen) werken tot je het snapt. En dan weer naar het volgende project. Ze is professioneel en prettig in de omgang, weet duidelijkheid te scheppen in haar communicatie. Daarnaast is ze gewoon een superleuk mens, empathisch en verrassend. Ze geeft haar grenzen aan, maar is zeker flexibel wanneer dat nodig is. Een verademing.

Bianca Kroon
Auteurscollege
{

De samenwerking met Derya heb ik als zeer positief, aangenaam en effectief ervaren. Derya weet een goede balans te houden tussen professionaliteit en flexibiliteit. De resultaten van onze samenwerking waren in lijn met mijn verwachtingen en vaak overtroffen ze deze zelfs. Derya is helder en transparant in haar communicatie en voor mij sprongen aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en gestructureerd werken er zeker uit. Derya is een zeer betrouwbare professional, die graag met je meedenkt, proactief en nauwkeurig is. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

marc cornelius profielfoto
Marc Cornelius
Google Ads Specialist
{

Derya doet haar uiterste best om jouw bedrijf verder te helpen, op de manier die jij zelf voor ogen hebt. Ze is erg gestructureerd en georganiseerd en houdt alles netjes bij. Ze is vriendelijk en gezellig, erg fijn om mee samen te werken. Het is super dat Derya zich persoonlijk voor je inzet en jouw bedrijf zo goed kent, dat is goud waard!

lilian van rooij profielfoto
Lilian van Rooij
Fotograaf
Ik ben Derya

Generalist, structuurspecialist en ondernemen-op-jouw-manier-activist

Soms vergeten we dat een bedrijf runnen energie en plezier zou moeten opleveren. En dus zetten veel ondernemers zelf alle hoedjes op, runnen ze hun bedrijf zoals ze denken dat het hoort en komen vervolgens in de knel als ze willen groeien.

Maar ondernemen mag op jouw voorwaarden en mag draaien om de fun.

Die fun wil ik terugbrengen in jouw business. Ik kijk naar wie jij bent als mens en als ondernemer. Waar jouw behoeftes liggen en hoe we jouw bedrijf zo kunnen inrichten, dat jij helemaal tot je recht komt en weer een fijne werk-privé balans hebt.
beeldmerk derya dirker zwart

Blijf je zelf op alle stoelen zitten binnen je bedrijf of durf je te kiezen voor groei?

Als jij uit je comfortzone durft te stappen, er klaar voor bent om je bedrijf op een ontspannen manier op te schalen en zin hebt om vanuit je zone of genius te werken, plan dan een gratis kennismaking in!

Veelgestelde vragen

Wat doet een online Business Manager precies?

Kort gezegd: jou als ondernemer adviseren en ondersteunen in de bedrijfsvoering.
Of zoals ik het ook wel verwoord: jou als ondernemer helpen een bedrijf te creëren dat efficiënt draait en waarin je volledig tot je recht komt. Hoe dat er precies uitziet, verschilt per klant. Tijdens ons oriënterende gesprek gaan we daar dieper op in.
Ik zie mezelf als een soort aannemer: iemand die van alles een hoop weet en precies de juiste mensen weet in te schakelen. In de loop der jaren heb ik dan ook een groot netwerk opgebouwd van fijne, kundige mensen. Iets wat in mijn werk als OBM goed van pas komt, want ik help je graag om de juiste mensen te vinden voor jouw team.

Wat is het verschil tussen een Virtual Assistant (VA) en een Online Business Manager (OBM)?

Beiden doen ondersteunend werk, echter een VA werkt meer uitvoerend en een OBM strategisch.
Stel jezelf de vraag: ‘Wat voor taken wil ik uit handen geven?’ Zijn dat operationele taken zoals e-mail en agendabeheer of administratie? Dan kan een VA je goed ondersteunen.
Heb je meer behoefte aan een rechterhand met wie je kan sparren en die betrokken is bij jouw strategische planning of de aansturing van je online team? Dan is een OBM wellicht een betere keuze.
Als je een klein bedrijf bent of net begint, kan een VA voldoende zijn om je te ondersteunen bij je dagelijkse taken. Als je bedrijf echter groeit en je hebt behoefte aan een meer strategische aanpak en professioneel management, dan kan een OBM uitkomst bieden.

Waar vindt de brainstormsessie plaats?

De brainstormsessie doe ik het liefst fysiek bij jou op locatie, zo kunnen we direct live kennismaken. Echter als de reisafstand te ver is, dan doen we de sessie online.

Wat voor taken voer je uit als OBM?

Dat verschilt per klant. Elk bedrijf is anders en kent andere behoeften. Maar om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, geef ik jou hier een paar voorbeelden.

Waar kun je mij precies mee helpen?

Dat ligt helemaal aan de hulpvraag die je hebt. Misschien mis je een stevig fundament in je bedrijf, waardoor je geen overzicht hebt en alles door elkaar lijkt te lopen. Of je hebt de boel wel op orde, maar mist handjes en kennis om verder uit te bouwen. Het kan ook zo zijn dat je behoefte hebt aan een team en dat je mij vraagt deze te vormen voor je. Er is zoveel mogelijk. Het werk dat ik doe is echt maatwerk, elk bedrijf en elke ondernemer is anders. Plan vooral een kennismaking met me in, zodat we uitgebreid kunnen onderzoeken of ik jou kan helpen.