Werk met mij

Freelance Assistant

Het is mijn persoonlijke missie om jou zoveel mogelijk uit de dagelijkse operatie te halen, zodat jij focus kunt houden op de core business. Met een achtergrond in communicatie en sales én ervaring in het bedrijfsleven en het ondernemerschap, kun je de rest aan mij overlaten.

Hulp nodig?

portretfoto derya dirker

Weet je nog, de dag dat je jouw avontuur startte?

Vol passie sprong je in het diepe. Je droomde ervan je visie uit te voeren, het maximale uit jezelf te halen en te genieten van succes.

Maar fastforward naar vandaag lijkt jouw werkweek synoniem te staan voor het altijd druk hebben.

Je bent brandjes aan het blussen, taken aan het uitvoeren waar je niet blij van wordt en misschien zijn er zelfs avonden waarbij je nog tot laat achter je laptop bezig bent met to-do’s aftikken.

Het liefst zou je een tweede hoofd willen en het dubbele aan energie.

Je bent de eigenaar, de visionair, het creatieve brein, de strateeg, de tekstschrijver, de contentmaker, de marketeer, de grafisch designer, hoofd financiën, de administratief medewerker en nog veel meer. En toch zul je er één moeten kiezen.

Zolang je alles zelf blijft doen verandert er niets

Je blijft je continu gehaast voelen en stopt al je tijd in je werk

Je hebt weinig ruimte voor creativiteit en plezier binnen je bedrijf

Je hebt geen tijd om ideeën uit te werken en je bedrijf stagneert in groei

Maar je hoeft het niet alleen te doen. 

Als Freelance Assistant help ik je uit die vicieuze cirkel te komen en ondersteun ik je bij het verbeteren van je bedrijfsvoering.

Je hebt al een bloeiend bedrijf met tevreden klanten. Nu is het tijd voor een efficiëntere bedrijfsvoering, zodat je bedrijf kan groeien en jij optimaal kunt functioneren. Samen richten we jouw werk zo in, dat het past in je leven, in plaats van dat je leven past bij je werk.

Jouw zone of genius bevat die taken die je moeiteloos uitvoert, waar jij een kei in bent.

portretfoto derya dirker

Stel je voor dat Madonna zonder hulp popster wilde worden …

Dan hadden we nooit ‘Like a Virgin’ te horen gekregen.

Om dit voor elkaar te krijgen had ze namelijk een team nodig dat in haar geloofde en dat de taken, waar zij niet zo genius in was, uit handen nam. Zoals het schrijven van ‘Like a Virgin’.

Ook als ondernemer of leidinggevende ontkom je er niet aan om een deel van je taken uit te besteden.

Tenminste, als je wil groeien natuurlijk.

Zo creëren we samen jouw ideale werkweek

Samen gaan we terug naar de tekentafel. Wat wil je het allerliefst bereiken en wie of wat hebben we nodig om daar te komen? Ik heb een groot netwerk en verbind graag de juiste mensen aan jouw bedrijf.

Ik help je om de koers te bepalen, jouw werk efficiënt in te richten, de bedrijfsprocessen te optimaliseren en ik ben je sparringpartner.

Hoe dat er concreet uitziet, is helemaal afhankelijk van wat jij nodig hebt

Een projectmanagementtool om gestelde doelen te behalen
Aspecten van je bedrijf in kaart brengen en kijken waar het beter kan

Bedrijfsprocessen stroomlijnen en automatiseren

Nieuwe systemen en tools implementeren
De juiste mensen vinden voor je team en ze aansturen
Adviseren over communicatie en online marketing

Jou uit de dagelijkse operatie halen en in je zone of genius zetten

Derya is super enthousiast en werkt zorgvuldig. Ze heeft voor ons alle taken geautomatiseerd, heel blij mee. Ze inventariseert en stelt de juiste vragen voordat ze aan de slag gaat.

 

-Judith Warmerdam

Een ramvolle agenda, alles back to back? No worries, tijd voor verandering

Mijn werkwijze

Let’s talk

Je komt bij mij met een hulpvraag. Je hebt een bezettingsprobleem binnen je organisatie en je hebt dringend  support nodig. Middels een fysiek of online gesprek maken we kennis en krijgen we helder waar jij tegenaan loopt. Vervolgens doe ik je een voorstel en kan de samenwerking beginnen.  

Tarief

Ik werk niet met ingewikkelde pakketten, maar met een uurtarief, omdat het werk dat ik doe echt maatwerk is. Hoe we de samenwerking inrichten is helemaal afhankelijk van jouw behoeften, daarover gaan we samen in gesprek.

Samenwerking

Je kunt mij inhuren als interim assistant. Vaak loopt dit via een recruitmentbureau en tekenen we beiden een overeenkomst voor bepaalde tijd. Ben je een kleinere ondernemer? Dan kun je mij uiteraard ook inhuren, mits de opdracht groot genoeg is voor 32 uur per week en minimaal 6 maanden. We werken samen op basis van een samenwerkingsovereenkomst.

Langetermijnvisie

Een samenwerking met mij is geen quick fix, waarbij we binnen een dag klaar zijn. We verstevigen het fundament van je bedrijf voor blijvend resultaat op de lange termijn. Oké, misschien toch een quick win: ik weet zeker dat je al vanaf de eerste dag opluchting voelt.

Jouw partner

Tijdens de gehele samenwerking sta ik naast je. Samen brengen we jouw business op orde en stomen we het klaar om te groeien. En niet te vergeten: brengen we de fun terug in jouw werk of onderneming!

Deze resultaten hebben andere opdrachtgevers  al ervaren

{Structuur, het sleutelwoord voor mij in drukke tijden vol uitdagingen. Daarbij had ik iemand nodig die snel doorheeft waar een kwaliteitsslag gemaakt moet worden. Derya ademt structuur en begint direct bij de basis om een goede fundering te leggen voor de organisatie. Ze pakt zaken snel op en heeft weinig uitleg nodig om tot de kern van de business te komen. Ze ontzorgt en gaat, indien nodig, door muren heen om zaken voor elkaar te krijgen waar je als ondernemer geen tijd voor hebt. Hierdoor komt ruimte vrij en krijg je sneller grip op processen die geen vertraging meer oplopen. Derya overziet alles, zelfs de kleinste details.  
Eric Bunte
C2E Group B.V.
{

Het eerste wat Derya aanpakte, was structuur aanbrengen in de brij aan bestanden en mappen. Vervolgens neemt ze je stap-voor-stap mee in de nieuwe manier van (samen) werken tot je het snapt. En dan weer naar het volgende project. Ze is professioneel en prettig in de omgang, weet duidelijkheid te scheppen in haar communicatie. Daarnaast is ze gewoon een superleuk mens, empathisch en verrassend. Ze geeft haar grenzen aan, maar is zeker flexibel wanneer dat nodig is. Een verademing.

Bianca Kroon
Auteurscollege
{

De samenwerking met Derya heb ik als zeer positief, aangenaam en effectief ervaren. Derya weet een goede balans te houden tussen professionaliteit en flexibiliteit. De resultaten van onze samenwerking waren in lijn met mijn verwachtingen en vaak overtroffen ze deze zelfs. Derya is helder en transparant in haar communicatie en voor mij sprongen aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en gestructureerd werken er zeker uit. Derya is een zeer betrouwbare professional, die graag met je meedenkt, proactief en nauwkeurig is. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

marc cornelius profielfoto
Marc Cornelius
Google Ads Specialist
{

Derya doet haar uiterste best om jouw bedrijf verder te helpen, op de manier die jij zelf voor ogen hebt. Ze is erg gestructureerd en georganiseerd en houdt alles netjes bij. Ze is vriendelijk en gezellig, erg fijn om mee samen te werken. Het is super dat Derya zich persoonlijk voor je inzet en jouw bedrijf zo goed kent, dat is goud waard!

lilian van rooij profielfoto
Lilian van Rooij
Fotograaf
Ik ben Derya

Generalist, structuurspecialist en werken-op-jouw-manier-activist

Soms vergeten we dat een bedrijf runnen energie en plezier zou moeten opleveren. We werken onszelf drie slagen in de rondte en komen amper toe aan de dingen die er écht toe doen in het leven.

Maar een bedrijf runnen mag op jouw voorwaarden en mag draaien om de fun.

Die fun wil ik terugbrengen in je business. Ik kijk naar wie jij bent als mens en als ondernemer of leidinggevende. Waar jouw behoeftes liggen en hoe we jouw werk zo kunnen inrichten, dat jij helemaal tot je recht komt en weer een fijne werk-privé balans hebt.

beeldmerk derya dirker zwart

Blijf je hangen in je oude patronen of durf je te kiezen voor groei?

Als jij uit je comfortzone durft te stappen, er klaar voor bent om je bedrijf te laten groeien en zin hebt om vanuit je zone of genius te werken, plan dan een gratis kennismaking in!